VILLAN ESITTELY

Majoituspaikkoja löytyy 8-10:lle ja mukavasta päivästä Villa Hahkialassa voi toki nauttia isompikin joukko.

Villan alakerrassa on sauna- ja suihkutila, kodinhoitohuone, oleskelutila jossa takka ja levitettävä vuodesohva sekä kaksi kahden hengen makuuhuonetta, keskikerroksessa on keittiö, tupa, wc ja yksi kahden hengen makuuhuone, yläkerran korkealla parvella on yksi kahden hengen makuuhuone sekä parveke.

Varustelu

Villan keittiöstä löytyy astiasto 12 hlölle. Keittiössä on astianpesukone, liesi (sähkö+puu), jää-pakastinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja normaalit ruuan valmistusvälineet.

Alakerran kodinhoitohuoneesta löytyy pyykinpesukone ja televisio oleskelutilasta. Villalla on laituri, vene ja muutamat pelastusliivit. Myös ilmainen nettiyhteys on vieraiden käytettävissä.

Kesällä Villalla on vieraiden käytössä kaasugrilli ja soutuvene.

Varaus- ja hintatietoja

Villan vuokrahinnat alkaen sisältäen loppusiivouksen 690 € / vkl ja 1100 € / vko. Liinavaatteet ja palju saatavilla lisämaksusta.

Vuokra-aika on viikonloppuina perjantai klo 16:00 - sunnuntai klo 12:00 ja viikon vuokrauksessa perjantai klo 16:00 - perjantai klo 12:00. Kesäkaudella minimivuokrausaika 1 vko ja muina aikoina sopimuksen mukaan.


Ranta & palju

Villa Hahkiala sijaitsee Kirrisen järven rannalla. Kirrisen järvessä on runsaasti lähteitä, pohjaltaan se on soraa ja mutaa. Villan päästä järvi on matalampi, mutta syvenee melko nopeasti. Uimaan mennessä suosittelemme käytettävän laituria. Valvotahan aina lapsia rannassa. Lähteiden vuoksi ei järven jäällä tule liikkua talvisin.

Villalle vuokrattavissa myös 8 hlön palju. Esimerkkihinta 200 € / vkl, sisältäen lämmityspuut. Täyttö ja lämmitys ennakkoon erillismaksusta.

Etäisyyksiä

Kauppa: 3,5 km

Naapuri: 0,2 km

Valaistu latu: 3 km

Sappee: 38 km

Bussipysäkki: 1,3 km

Hauhon kylä & Hauhon vanha raitti: 3,5 km

Hämeenlinnan kaupunki & Hämeen Linna: 29 km

Rautatieasema: 30 km

Helsinki: 129 km 

Tampere: 66 km   

Lahti: 69 km 

Lentokenttä: 123 km