AJANKOHTAISTA & TARJOUKSIA

VILLAN PINTAREMONTTI ON VALMIS

Samalla, kun kevättalvella päivä pitenee reilulla kolmella minutilla joka päivä - on Villa Hahkialan tiloihin tullut lisää valoa yhdellä kertaa! 

Katot ja portaat ovat saaneet vaalean pinnan ja keittiön kaapit uuden siniharmaan sävyn. Samalla on uusittu koko valaistus. 

Parven uusi säleikkö antaa omaa rauhaa peittämättä meditatiivista maisemaa, joka on varmasti Villa Hahkialan sykähdyttävin valttikortti!  Vieraidemme iloksi ilmettä on uudistettu laadukkailla kotimaisten yritysten tuotteilla ja tekstiileillä. 

Kaikki muutostyöt olemme toteuttaneet yhdessä kahden paikallisen toimijan kanssa - Hyderak ja Ilosen Puutyö.Pehtoorila

Pienelle seurueelle tai perheelle Pehtoorila tarjoaa toimivat puitteet. 

Nauti maalaismaisemista ja historiallisesta kartanomiljööstä! Pehtoorilassa on tarjolla kaksi erillistä viiden hengen huoneistoa, joista on näkymä Lintusuon kosteikolle. 


Inspiroivan etätyöpäivän resepti

Jos etätyöt jatkuvat, mutta seinät kaatuvat kotona päälle, niin suuntaa maaseudun inspiroivaan miljööseen! 

Villa Hahkialassa työpisteeltäsi avautuvat inspiroivat maisemat ja työpäivää voit rytmittää kävelylenkillä Hahkialan Kartanon upeissa maisemissa tai kuntosalillamme. Avarat tilat mahdollistavat pienemmätkin kokoukset.

Hyvät verkkoyhteydet varmistavat tehokkaan työskentelyn ja Vaddion Soundbar puolestaan etäosallistumisen kokouksiin sujuvasti. Bonuksena ulkoilu raikkaassa maalaisilmassa terävöittää ajattelua.

Tartu tilaisuuteen ja inspiroidu etätöissä yksin, kaksin tai koko perheen kera.

Ota yhteyttä niin laadimme sinulle ja teille sopiva kokonaisuus:
myynti@hahkiala.com tai 050 517 8194 


Tutustu Toimistosissien etätyöpäivään Villa Hahkialassa!


Uisko Cateringista pitopalvelut myös Villa Hahkialaan!