AJANKOHTAISTA & TARJOUKSIA

VILLAN PINTAREMONTTI ON VALMIS

Samalla, kun kevättalvella päivä pitenee reilulla kolmella minuttilla joka päivä - on Villa Hahkialaan tullut reilusti valoa yhdellä kertaa! 

Katot ja portaat on saaneet valoisan vaalean pinnan ja keittiön kaapit kauniin siniharmaan sävyn. Samalla uusimme myös koko valaistuksen.

Parven uusi upea säleikkö suo omaa rauhaa peittämättä meditatiivista maisemaa, joka on varmasti Villa Hahkialan sykähdyttävin valttikortti!  Vieraidemme iloksi ja pientä arjen luksusta lisämään on ilmettä uudistettu laadukkailla kotimaisten yritysten tuotteilla ja tekstiileillä. 

Kaikki muutostyöt olemme toteuttaneet yhdessä kahden paikallisen toimijan kanssa - Hyderak ja Ilosen Puutyö.UUTTA - Pehtoorila

Pienelle seurueelle tai perheen kesken Pehtoorila tarjoaa mainiot puitteet. 

Nauti maalaismaisemista ja historiallisesta kartanomiljööstä! Pehtoorilassa on saatavilla kaksi viiden hengen huoneistoa upealla Lintukosteikko näkymällä.


Inspiroivan etätyöpäivän resepti

Jos etätyöt jatkuvat, mutta seinät kaatuvat kotona päälle, niin suuntaa maaseudun inspiroivaan miljööseen! 

Villa Hahkialassa työpisteeltäsi avautuvat meditatiiviset maisemat ja työpäivää voit rytmittää kävelylenkillä Hahkialan Kartanon upeissa maisemissa tai kuntosalillamme. Avarat tilat mahdollistavat myös pienemmät kokoukset.

Hyvät verkkoyhteydet varmistavat tehokkaan työskentelyn ja Soundbar puolestaan etäosallistumisen kokouksiin sujuvasti. Bonuksena ulkoilu raikkaassa maalaisilmassa terävöittää ajattelua.

Tartu tilaisuuteen ja inspiroidu etätöissä yksin, kaksin tai koko perheen kera.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva kokonaisuus:
myynti@hahkiala.com tai 050 517 8194 


Tutustu Toimistosissien etätyöpäivään Villa Hahkialassa!


Uisko Cateringista pitopalvelut myös Villa Hahkialaan!